De eerste Supportersmaaltijd is……..

Een frietje met drie stokjes saté! Vrijdagavond wordt er voor het eerst sinds lange tijd weer een maaltijd geserveerd voor de supporters. Bij iedere thuiswedstrijd kan er vanaf 18:30 uur in Supportershome gebruikt worden gemaakt van een simpele maaltijd. Voor iedereen die moet haasten om vanuit werk of school naar huis moet om wat te eten, ga voortaan meteen naar de club en schuif gezellig aan in het Home. Iedere keer zal er een ander gerecht worden geserveerd, aankomende vrijdag beginnen wij simpel met een frietje met saté. De prijs is 5 euro.

Laat ons via Facebook of via het contactformulier op deze site even weten of je mee eet, zodat wij kunnen zorgen voor voldoende maaltijden. Let wel, op=op!