Nieuwe lik verf voor de West tribune

Tijdens het poetsen van de stoeltjes in de aanloop naar de eerste thuiswedstrijd kwam het al een keer ter sprake, maar het Sfeerteam had het ook al op de agenda staan. Het lijkt erop dat wij nog wel een tijdje in dit stadion zullen blijven voetballen, maar dan mag het best wel wat sfeervoller aangekleed worden. In samenspraak met de club heeft het sfeerteam daarom een plan van aanpak opgesteld en zal er op zaterdag 4 november op West een aantal stukken van de tribune groen geverfd gaan worden. De club heeft samen met sponsor Luijten verf en materiaal beschikbaar gesteld en zal er door supporters meegeholpen worden om te verven!

Wie mee wil helpen kan zich via deze website of de sociale media van de Supportersvereniging aanmelden, zodat wij kunnen doorgeven wie er komt helpen. Om 10 uur zal er gestart worden en onder begeleiding van Luijten geverfd gaan worden. De verwachting is dat tot 14 uur nodig zal zijn om de geplande stukken te verven. Ook als je een deel van deze tijd wil komen helpen, kan dat natuurlijk ook.

Wij hopen op jullie medewerking om er samen met elkaar wat moois van te maken, het is uiteindelijk ook “ons” stadion! Tot zaterdag!

Sfeerteam Dordrecht