Fotoverslag awayday Go Ahead Eagles

Wat…een…avond! Zonder al te veel goede moed gingen wij toch maar naar Deventer. Je bent supporter of niet, geen successen zonder teleurstelling. De busreis verliep soepeltjes, er waren genoeg biertjes bijgehaald door twee meereizende supporters en chauffeur Piet loodste ons zonder al teveel oponthoud naar de Koekstad. In het sfeervolle stadion was het goed druk, de fans van de thuisploeg hadden nog wat fakkeltjes en wat rookpotjes over en die werden gebruikt. Mooi sfeertje en de start van Dordt was ook nog eens prima. Juist op het moment dat wij allemaal de openingstreffer van Go Ahead verwachtten, scoorde Julius Bliek met een kopbal de 0-1. Die vierde dat natuurlijk uitbundig, wij deden niet voor hem onder.
Was alles geweldig aan deze avond? Nou ja, we stonden continu onder druk en hadden regelmatig mazzel dat de spitsen van de thuisploeg niet heel doelgericht waren. Juist op het moment dat de Eagles de druk verder opvoerde, maakte Lima Duarte Lopes de bevrijdende 0-2, nadat eerder Rosenthal die kans onbenut had gelaten. Toen Hamer de 0-3 binnenschoot, op aangeven van Arias, was het echt gedaan. Supporters van de Eagles keerden vervroegd huiswaarts, degene die bleven zitten hadden het over kapot schamen en wapperden met zakdoekjes. Wij hebben teruggezwaaid.
De busreis terug was uiteraard een prima tripje, drie punten in het ruim, koude biertjes bij de catering en mooie prijzen in de loterij! Top avond!