West tribune van nieuwe laag verf voorzien!

Om klokslag tien uur werd er zaterdagmorgen gestart met het schilderen op de West tribune. Supporters hadden bij het schoonmaken van de stoeltjes laten vallen dat een likje verf her en der geen kwaad kon en in samenspraak met de club werd er een schilderactie op poten gezet. Een aantal grote stukken van de betonnen opstappen, de palen die het dak dragen, de “glijbaan” en de bovenste witte rand onder de Riwal letters is groen gemaakt. Kleine aanpassingen die ervoor zorgen dat de tribune groener toont en weer een beetje om aan te gluren is.
Met ongeveer 14 supporters, begeleiding vanuit Riwal en Luijten en Rik Maaskant is er ongeveer 4 uur druk geschilderd en alles wat op de planning stond, is afgerond. Om 12 uur kregen de schilders een heerlijk broodje kroket en broodje kaas, verzorgd door Klaus de Vlaming. Met een bakkie koffie of thee smaakte dat heerlijk!

Het resultaat, maar ook het plezier wat wij samen hebben gehad, smaakt naar meer en in de toekomst zullen wij dan ook vaker de handen uit de mouwen steken om ons stadion weer wat smoel te geven!

Wij willen alle supporters bedanken voor hun tijd en inzet, Riwal en Luijten voor de begeleiding en Rik Maaskant voor het plannen van de werkzaamheden.

Sfeerteam Dordrecht