Fotoverslag awayday FC Eindhoven

Voor de tweede week op rij stappen wij weer de bus in, onze jongens achterna. Vorige week was het een zeer koude douche in Volendam, maar soms heb je die even nodig om weer met beide benen op de grond te belanden. Dat is ook wel wenselijk als je wil voetballen. Jan is weer in het land en hij sluit weer aan bij deze awayday. Met goede moed stappen wij in de bus naar Eindhoven.
De wedstrijd zelf was misschien niet best, het sfeertje in het uitvak des te beter. In de kou was het zingen en springen een prima middel tegen de kou, een voorsprong helpt uiteraard daarbij. Wij hebben ook nog even gelachen om onze vriend Joel Fabrice Thomas, die zowaar in deze wedstrijd wat minuten mocht maken. Gelukkig deed hij wat hij vorig seizoen ook voornamelijk deed, leuk voetballen maar hoe dichter bij het doel, hoe minder zuiver het werd.
Na 90 minuten voetballen stond de 0-1 stand nog steeds op de borden, dus even vieren en snel naar de opgestookte verwarming bij Piet in de bus. Piet trakteerde ons nog op een extra tourtje Brabant, aangezien bij Eindhoven de verkeerde afslag al werd genomen. Extra tijd voor de loterij, de rum en de speech van Jan zullen wij maar zeggen! Wij hebben weer genoten, tot de volgende uitwedstrijd!

Foto’s: Martin Berkhout