FC Dordrecht wint de 3e periode!

Vorige week leek een periodetitel nog ver weg, na de thuisnederlaag tegen Telstar in de vrieskou. Een overwinning op de Graafschap en puntverlies van alle concurrenten zorgden een week later ervoor dat Dordt ineens alles weer in eigen hand had. Een thuisduel tegen RKC was de enige horde die nog genomen moest worden alvorens het feest op de Krommedijk kon losbarsten. Dit vooruitzicht lokte ruim 3100 supporters naar het stadion en de rijen voor de kassa’s, maar ook op de N3 en op de parkeerplaatsen rondom het stadion, bevestigde de massale interesse in deze wedstrijd. Een bus gevuld met 60 fans van VV Kloetinge, de club waar Julius Bliek vorig seizoen speelde, namen plaats op West en zorgden voor veel sfeer. Op Noord hees het Sfeerteam het grote “Wij zijn de Dordtse Schapekoppen” doek. De wedstrijd was precies zoals een kampioenswedstrijd hoort te zijn. Kwalitatief misschien niet zo goed, maar vol spanning. Een late treffer en nog minutenlange spanning, maar uiteindelijk beloond met de hoofdprijs! Die prijs werd op het veld, op de tribunes en bij het Home uitbundig gevierd.

Laat dit moment de bevestiging zijn dat de club na een tweetal mindere seizoenen weer op de weg terug is. Op het veld, maar ook op de tribunes, zowel uit als thuis op de Krommedijk. Positieve support en samen als één familie achter onze club, in goede en slechte tijden. Genieten van goed voetbal in een sfeervol stadion met vrienden en familie, dat is wat een avondje FC Dordrecht moet zijn en waar wij ons voor zullen inzetten als supporters!