Fotoverslag awayday FC Den Bosch

Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, speelde FC Dordrecht niet alsof het nog last had van een kater na het feestje van maandagavond. Fris en snel combinatievoetbal leidde tot kansen, maar niet tot goals. FC Den Bosch figureerde in eigen huis en werd enkel gevaarlijk na een Dordts foutje of met hulp van arbiter Bax. Dat laatste uitte zich in twee vrij eenvoudig gegeven strafschoppen voor de Bosschenaren en eigenlijk was de wedstrijd daarmee al beslist. Bryan Janssen maakte nog een foutje, waaruit Blummel de 3-0 kon scoren, waarna Yaya Boumediene nog de Dordtse eretreffer kon maken. Een zondagsschot van de jonge Bossche invaller zeilde werkelijk prachtig in de kruising, wat de eindstand op 4-1 zette.

De bus was lekker gevuld en nog een groep supporters was met eigen vervoer naar Den Bosch afgereisd. Ongeveer 50 man had het vooral heel koud, want behalve dat het resultaat niet echt verwarmde, was het ook nog eens heel guur weer. Koffie en broodjes hamburger verkochten dan ook goed bij het loket, alle vormen van warmte waren welkom.

De loterij in de bus had maar weinig tijd om lootjes te verkopen, de reis naar Den Bosch hoort bij de kortste van dit seizoen. Desondanks alles netjes op tijd afgerond, zodat Jan ons met zijn wijze woorden ons het Eiland op kon loodsen. Een gezellige avond, maar een teleurstellend resultaat. Gelukkig doet een gewonnen Bronzen Stier de pijn verzachten.