Geslaagde eerste editie FC Dordrecht Pubquiz

Op zaterdagavond 17 maart stroomde het Supportershome vol voor de eerste editie van de FC Dordrecht Pubquiz, georganiseerd door de Supportersvereniging. Er deden 8 teams mee en inzet was de wisselbeker, maar vooral de eeuwige roem! De quiz bestond uit 50 vragen die waren verdeeld over 5 categorie├źn, welke in teamverband beantwoord dienden te worden. Elk team had ook een joker die ingezet kon worden op een ronde waarvan de punten dan dubbel geteld werden. De presentatie lag in handen van Emiel Grootenboer, de voorzitter van de vereniging. Tussen de rondes door was er voldoende tijd voor een drankje en een hapje, of even kletsen met de andere teams!

De teams waren aan elkaar gewaagd, want tot in de laatste ronde kon het nog alle kanten op. Uiteindelijk waren het de handen van de teamleden van Team Janga Pindakaas die omhoog konden, zij wisten de voorsprong tot aan de laatste vraag vast te houden. De wisselbeker blijft tot de volgende editie stevig in hun bezit.

De avond was zeer geslaagd gezien de leuke reacties die wij nu al hebben ontvangen. Een volgende editie zal dus zeker gaan plaatsvinden, wij kijken er nu al naar uit!