Informatie busreis naar Sparta

Hieronder volgen enkele bijzonderheden met betrekking tot de busreis van morgen naar Sparta:

– Wij raden iedereen aan om ruim voor 15:00 uur aanwezig te zijn. Wanneer het sein tot instappen wordt gegeven, graag dit ook direct doen, zodat de bussen op tijd kunnen vertrekken en iedereen op tijd in het uitvak kan plaatsnemen. De bussen zullen vanaf 15:00 uur gefaseerd vertrekken naar Rotterdam.

– Er zal bij het instappen worden gefouilleerd, zelf meegebracht eten of drinken mag de bus niet in. Ook vuurwerk of soortgelijke zaken zijn ten strengste verboden. Wij rekenen hierbij op jullie gezond verstand.

– Gezien de korte reis en het feit dat dit een risicowedstrijd betreft, is er geen catering in de bus.

– Na de wedstrijd verzoeken wij iedereen weer plaats te nemen in dezelfde bus als waarin men is aangekomen bij het stadion. Ook hier geld, graag snel instappen zodat de terugreis direct kan beginnen.

РZowel tijdens het instappen, de busreis, aankomst en vertrek bij het stadion, graag de aanwijzingen van de supportersco̦rdinatoren, stewards of politie volgen.

Wij wensen alle supporters van FC Dordrecht een hele fijne en veilige voetbaldag toe, hopelijk met een sportief succes!