Kaartverkoop FC Dordrecht – Sparta Rotterdam

De club regelt de kaartverkoop voor het duel van aanstaande donderdag en vandaag werd het volgende bekend:

• Seizoenkaarthouders hebben de eerste 24 uur voorrang (periode 6 mei vanaf 12:00 tot 7 mei 12:00 uur)
  • Supporters die hun seizoenkaart voorafgaand aan de playoffs hebben verlengd, kunnen wederom een gratis kaart online bestellen
  • Clubcardhouders kunnen vanaf maandag 7 mei om 12:00 uur kaarten online via FC Dordrecht kopen.
  • Supporters zonder seizoen- of clubkaart kunnen met hun ID kaarten kopen bij de administratie van de club, op werkdagen geopend tussen 9:00 uur en 17:00 uur.
  • Supporters kunnen maximaal 2 kaarten per seizoenkaart, clubkaart of ID kopen

Wij hopen dat iedere supporter die bij deze wedstrijd aanwezig wil zijn, het lukt om een kaart te kunnen aanschaffen. Donderdag hebben onze jongens weer jullie support keihard nodig om het Sparta moeilijk te maken.

Voor het uitduel op zondag 13 mei zal spoedig informatie volgen. De Supportersvereniging zal de kaartverkoop regelen en de bussen verzorgen die zullen rijden naar Rotterdam.