Samen genieten!

Donderdag speelt FC Dordrecht in een uitverkocht stadion tegen Sparta, in de strijd om promotie naar de Eredivisie. Heel erg mooi natuurlijk, maar het wordt dus wel druk en dat is dit seizoen niet vaak het geval geweest. Het zal daarom even wennen zijn voor de trouwe supporters, maar ook voor de bezoekers die niet zo vaak op de Krommedijk te vinden zijn. Om te zorgen dat iedereen een leuke middag heeft, een kleine “handleiding” voor je bezoek aan FC Dordrecht!

Plek op de tribune
Bij FC Dordrecht koop je een kaartje voor een tribune en hoewel er soms een rij- en stoelnummer op je kaartje staat, gaat iedereen zitten waar hij of zij dat wil. De meeste van de vaste bezoekers hebben al het hele seizoen, en waarschijnlijk al vele seizoenen hiervoor, een “eigen” plekje van waar zij graag de wedstrijd volgen. Ook morgen willen zij graag op hun eigen plekje zitten, dus wees niet verrast als iemand je vraagt om even op te schuiven.
Op de Noord tribune staat men graag, vooral in het midden op de plek waar geen stoeltjes zijn. Ook daar staat iedereen graag op zijn eigen scheve tegel, dus wees ook hier niet verrast als je een beetje wordt ingesloten door zingende en springende supporters

Eten en drinken
De horecapunten van Dordt zijn niet echt berekend op een uitverkocht huis. Het kan daarom best zo zijn dat je eventjes moeten wachten voordat je aan de beurt bent. Gelukkig kan je vanuit de rij meestal nog wel het veld zien, dus hoef je niets te missen. Wat wel fijn is, je kan met de pinpas betalen. Of gewoon met ouderwetse euro’s.

Zorg dat je een beetje op tijd bent!
Door de drukte kan het misschien even duren voordat je op de tribune bent, want alle kaartjes worden natuurlijk gescand bij de ingang. Zorg daarom dat je op tijd bij het stadion bent, zodat iedereen op zijn gemak en op tijd zijn plekje op de tribune gevonden kan hebben.

Laten wij als trouwe supporters in ieder geval een goede ambassadeur zijn van onze club en elkaar een beetje wegwijs maken op de Krommedijk. Op die manier heeft iedereen een leuke middag en levert dat hopelijk in de toekomst weer wat nieuwe aanwas op onze tribunes op, ook al is dat misschien weer gewoon in de Eerste Divisie. Iedereen is welkom bij FC Dordrecht!

De Supportersverenging FC Dordrecht draagt zorg voor het Supportershome en regelt de kaartverkoop voor het bezoeken van uitwedstrijden van FC Dordrecht. De vereniging wordt geheel gedragen door vrijwilligers en leden. Het Supportershome bevindt zich op de grote parkeerplaats aan de Reeweg-zijde en is te vinden naast de ingang bij de kassa’s. De Fanshop wordt ook gerund door de Supportersvereniging. Iedereen is welkom om voor of na de wedstrijd in het Supportershome te genieten van een hapje of drankje. Samen met elkaar genieten van FC Dordrecht!