Supporters, bedankt!

Een nieuwe stunt leek eventjes in de lucht te hangen, maar al snel bleek in de tweede helft dat onze jongens op hun tandvlees liepen en dat het enkel nog maar kon tegenhouden. Na de 2-2 had Denis Mahmudov nog een hele grote kans om de 2-3 binnen te schieten, maar de bal ging maar net naast en daarmee is de 2e ronde play-offs het eindstation van FC Dordrecht dit seizoen.

Een seizoen dat voor de winter vooral nederlagen opleverde en na een redelijke start was al snel het contact met de middenmoot verloren. Versterkingen als Breedijk, Janssen en Kok moesten FC Dordrecht meer body geven, terwijl een “jonkie” als Bliek zijn plek in het elftal veroverde. Een prachtige reeks overwinningen leverde de derde periode op, een ongelofelijke verrassing voor velen. Een ticket voor de play-offs was binnen, iets wat de vierde periode misschien wat druk van de ketel afhaalde.

De play-offs liggen natuurlijk zeer vers in het geheugen en uiteraard is de wederopstanding in Leeuwarden het absolute hoogtepunt. Vanuit vrijwel geklopte positie wist FC Dordrecht zich voorbij Cambuur te knokken. Een toetje tegen Sparta was spannend, maar in de misschien 40 minuten dat Sparta echt de overhand had, konden zij onze vermoeide jongens eronder krijgen. Met opgeheven hoofd verlaat FC Dordrecht de play-offs

Supporters, harstikke bedankt voor jullie steun en support gedurende dit seizoen. Het was niet altijd makkelijk, maar jullie waren er wel. Op de eerste speeldag in Sittard, in Velzen bij Telstar, thuis op de koude en winterse vrijdagavonden op de Krommedijk. Dat waren momenten die misschien niet veel succes op leverden, maar supporter ben je niet alleen als het goed gaat, maar juist ook wanneer het tegenzit. Zonder dalen, geen pieken. Fan ben je voor even, supporter voor het leven!

Supporters bedankt, geniet van de zomerstop en tot het volgende seizoen!