Word lid van de Supportersvereniging!

Door de play-offs zit het seizoen er voor onze club pas net op, maar staat het seizoen 2018-2019 inmiddels alweer voor de deur. De club is druk bezig met het neerzetten van een selectie die hopelijk ook dit seizoen weer wat moois kan neerzetten. De Supportersvereniging is in de maand juni nog even in ruste, maar vanaf juli zal het Supportershome weer open gaan en worden de plannen gesmeed voor het nieuwe seizoen.

Dit is ook weer het moment om lid te worden van onze Supportersvereniging. De contributie bedraagt het komend seizoen 10 euro voor een regulier lidmaatschap, 25 euro voor een Club van 50 lidmaatschap. Door lid te worden van de Supportersvereniging draag je bij aan een sterke vertegenwoordiging van de supporters bij FC Dordrecht. Er is namelijk regelmatig overleg met de directie van de BVO en op de agenda staan zaken die vanuit de leden van de SV aangedragen zijn. De Supportersvereniging is ook verantwoordelijk voor het uitbaten van het Supportershome en de organisatie van busreizen naar uitwedstrijden. Ook zullen er gedurende het seizoen enkele leuke evenementen worden georganiseerd, denk hierbij bijvoorbeeld aan de Pubquiz, Nieuwjaarsborrel of de BBQ. Leden van de SV hebben of gratis toegang of hebben in de vorm van gratis consumpties een voordeel ten opzichte van niet-leden.

De Fanshop naast het Home is ook in beheer van de Supportersvereniging en leden krijgen korting op de aanschaf van fanartikelen.

Met ingang van dit seizoen zal er bij uitwedstrijden een verschil zijn voor leden en niet-leden. Niet-leden betalen 10 euro meer dan de leden, maar kunnen dan direct de keuze maken om lid te worden van de SV en dus de rest van het seizoen de ledenprijs betalen. Wij benadrukken dat dit een keuze is, geen verplichting.
De busreizen zijn een kostbare aangelegenheid en op deze wijze vallen de hoge kosten niet enkel op het bord van de vaste meereizende supporters.

Kortom, word lid en draag bij aan een sterk en hoorbaar geluid namens de supporters. De 10 euro aan contributie kan je op vele manieren weer terugverdienen, dus laat je daar niet door tegenhouden. Samen strijden, samen winnen!

Inschrijven kan middels het inschrijfformulier welke aan de bar in het Supportershome of in de Fanshop te halen is, of je kan via de site inschrijven: Klik hier.