Supportersavond met Peter Drijver, technisch directeur FC Dordrecht

Deze Supportersavond staat in het teken van het technische beleid van FC Dordrecht. Er zijn heel veel nieuwe spelers, maar al deze spelers zijn gehaald omdat ze in het plaatje passen wat de club voor ogen heeft. Hoe ziet dat plaatje eruit, hoe gaat er gespeeld worden en waarom past een bepaalde speler zo goed in die tactiek. Allemaal vragen die Peter Drijver, technisch directeur van FC Dordrecht, kan beantwoorden. Hoe is hij samen met de scouts spelers op het spoor gekomen, hoe overtuig je ze dat FC Dordrecht de juiste stap in hun carrière is en hoe gaan die spelers punten pakken voor onze club?
Peter zal aanschuiven bij ons in het Supportershome en naast zijn eigen verhaal is er uiteraard de mogelijkheid om hem vragen te stellen over zijn vakgebied. Wij hopen op een boeiende sessie en een leuke inkijk in het werk van een technisch directeur!

Naast onze gast zal ook de Supportersvereniging kort het seizoen aftrappen en sluiten wij de avond af met een loterij van diverse leuke en grappige prijzen!

Om 20:00 uur gaan de deuren open en om 20:30 uur zal de avond officieel geopend worden, kom dus op tijd. Na afloop van het programma is de bar uiteraard gewoon nog geopend dus blijf gezellig hangen. Ook kan je deze avond je lidmaatschap regelen, wij zorgen voor formulieren en je kan dan direct aan de bar het formulier en de contributie inleveren.