De Supportersmaaltijd gaat ook “on tour”!

Afgelopen seizoen zijn wij op wedstrijddagen gestart met het aanbieden van een Supportersmaaltijd, een volledige maaltijd voor maar vijf euro. Een initiatief wat al vrij snel gretig aftrek vond, want iedere keer had de keuken het enorm druk en zaten veel supporters heerlijk samen te eten in ons Home. Daarom gaan wij ook dit jaar gewoon weer door met het aanbieden van deze maaltijd, maar wij geven er een iets andere draai aan, de Supportersmaaltijd gaat “on tour”!

Vanaf vrijdag 7 september is er bij iedere thuiswedstrijd weer een Supportersmaaltijd die, in navolging van jullie wereldreizen van deze zomer, ook de hele wereld overgaat. Iedere keer heeft de maaltijd een land als thema en daar hoort dan een specialiteit uit die keuken bij. Denk aan Italiaanse pasta, Engelse fish and chips of Mexicaanse taco’s, maar ook aan speciale drankjes of biertjes uit dat land! Kortom, wij nemen jullie mee op wereldreis dit seizoen!

De maaltijd is nog steeds vijf euro en je kan via de sociale media of deze site reserveren. Dat is niet per sé nodig, maar bij alle maaltijden geld wel op is op. Nieuw dit jaar is ook de mogelijkheid om een 5- of 10-maaltijdenkaart te kopen. Je betaalt dan respectievelijk 22,50 euro of 45 euro en je betaalt dus minder per maaltijd. Deze kaarten kan je in de Fanshop of aan de bar kopen.

Aankomende vrijdag voor de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport doen wij nog één keer een rondje met aanbiedingen voor maar één euro. Snacks (met of zonder broodje) zoals kroketten, frikandellen, kaassoufflés of hamburgers en een patatje zijn dan aan de bar te bestellen. Ook hebben wij deze vrijdag blikjes frisdrank (cola, sinas of 7up) voor maar één euro te koop. Voor alles geld, op is op!