Schone stoeltjes, voor en door supporters!

Op zaterdag 11 augustus verzamelde een groep van ongeveer 30 supporters zich in het stadion en trokken zij bewapend met emmers sop, bezems, sponsen en een hogedrukspuit naar de tribunes. Voor het derde jaar op rij helpen supporters een handje bij het schoonmaken van de stoeltjes in het stadion. Die hebben het tijdens de zomerstop zwaar gehad, zeker nu ook nog eens het veld is vervangen in het stadion. De tractoren en graafmachines hebben een dikke laag stof en gruis achtergelaten en die is goed blijven plakken in aan het spinrag op de stoeltjes.

Na enkele uren driftig borstelen en poetsen zijn de tribunes op West, Noord en Oost weer helemaal fris. Zelfs de toiletruimtes hebben een paar emmers sop en bleek op bezoek gehad en ruiken weer fris. Gedurende de ochtend werden de schoonmakers voorzien van een bakkie koffie of thee, een lekkere koek en een broodje kroket.

Wij willen alle supporters bedanken voor hun harde werk, zodat iedereen aankomende vrijdag op een schoon stoeltje kan gaan zitten. Volgend jaar weer?

 

 

Er waren diverse media aanwezig, wat leuke filmpjes heeft opgeleverd:

AD De Dordtenaar: Klik hier

RTV Dordrecht: Klik hier