Verwachtingen voor het nieuwe seizoen!

Wij vroegen de supporters wat hun verwachtingen zijn voor FC Dordrecht dit seizoen. Dat leverde de volgende antwoorden op!

 

Over waar FC Dordrecht gaat eindigen op de ranglijst lijken jullie het redelijk met elkaar eens te zijn, een plek in de middenmoot (plek 9 tot en met 14) wordt het vaakst genoemd. Er is helemaal niemand die Dordt het kampioenschap toedicht, maar gelukkig de laatste plaats ook niet!

 

 

Het merendeel van jullie denkt dat FC Dordrecht de play-offs gaat halen, als zijn de meningen hierover verdeeld. Hangt natuurlijk ook wel samen met de plaats op de ranglijst….

 

 

Altijd leuk, wie gaat de meeste treffers maken dit seizoen. Jeremy Cijntje wordt het vaakst genoemd, gevolgd door Marko Maletic en Siebe Schets. Schets en Haydary waren de mannen die het meest op schot waren in de voorbereiding. Nog niet iedereen is helemaal bekend met de selectie of gaat er vanuit dat Huntelaar of Veldwijk het meeste goals voor Dordt gaat scoren, wij zouden daar niet je Toto op invullen hoor…..

 

 

Over de kaartenpakkers zijn jullie redelijk eenduidig. Stankov gaat zijn verzameling flink aanvullen, Breedijk en Kok gaan ook voor een volgende kwartet. Niet geheel toevallig zijn het spelers die vorig jaar ook vaker dan gemiddeld zich bij de scheidsrechter mochten melden…..

 

 

Bezoekersaantallen, het blijft altijd een dingetje bij Dordt. Jullie denken dat er gemiddeld zo’n 1500-1750 toeschouwers aanwezig zullen zijn. Dat is nog niet eens de helft van ons stadion, mensen! Dat moeten wij toch met elkaar beter kunnen doen? Trommel wat vrienden en familie op en neem hen af en toe een keertje mee. Dan blijven er vast weer een aantal plakken die net als jou besmet zijn geraakt met het Dordt virus!

 

 

Jullie konden vrijuit klikken in dit lijstje en dat hebben jullie gedaan. Iemand kijkt uit naar de directe promotie, zonder dat wij kampioen worden. Zou het dan weer een beloftenelftal worden die kampioen wordt? Zo te zien hebben wij ook al vijf gegadigden voor de fietscombi naar Sparta zijn de meeste van jullie gewoon blij met een overwinning, bij voorkeur tegen Sparta.

 

Dank voor jullie input, wij gaan er met elkaar een een prachtig seizoen van maken, ongeacht waar het de club zal brengen!