FC Dordrecht FIFA 19 Toernooi: Doen of niet?

Terwijl E-Sports bezig is aan een enorme opmars en de Eredivisieteams al professionele E-sporters hebben, zaten wij te denken aan het organiseren van een heus FC Dordrecht FIFA toernooi en dan meteen ook met de meeste recente versie van de game. FC Dordrecht supporters die digitaal de strijd met elkaar aangaan als activiteit van onze Supportersvereniging. Het idee is om een toernooi met een Champions League opzet te gaan spelen, dus met poules en finale rondes. Dit zal in ongeveer 4 uur gespeeld worden.

Het is een groot evenement voor onze nog kleine Supportersvereniging, dus zijn wij heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie mee zouden doen. Het idee is dat je inschrijfgeld betaald om mee te doen, vermoedelijk 10 euro voor leden en Lammetjes, 12,50 euro voor niet-leden.  Ook krijgen leden van de SV voorrang bij het inschrijven, want er is een maximaal aantal deelnemers voor dit toernooi.
Wij denken eraan om dit toernooi op een zaterdagavond te organiseren, van 18:00 uur tot 22:00 uur.

Gebruik de poll hieronder om aan te geven of je dit wat vind, misschien dat wij dan dit jaar zo’n toernooi gaan organiseren.

Een FC Dordrecht FIFA 19 Toernooi, zou jij meedoen?
13 votes · 13 answers
Stemmen