Supportersavond met Eus Roovers en Voetbal is oorlog!

Supportersavond nummer twee van het seizoen vindt plaats op zaterdag 10 november in ons eigen Supportershome. Vorige keer was Peter Drijver te gast met zijn verhaal over het technische beleid van FC Dordrecht, deze avond houden wij het luchtig en hebben wij twee leuke ingrediënten voor jullie in de mix gegooid.

Eus Roovers
Deze keer vooral bedoeld om te lachen, want met Eus Roovers zit dat wel goed. Hij omschrijft zichzelf als een “niet zo beroemde kunstenaar” en dat zal hij voor velen ook wel zijn. Eus schrijft vooral en dat doet hij eigenlijk best leuk. De boeken voor de jeugdige Feyenoord supporters zullen het meest bekend, op het evenement Laat ons Juichen in het stadion van FC Dordrecht kregen wij een nogal volwassen variant hiervan voorgeschoteld. De eens zo onschuldige Aap, Koe en Zebra waren na hun avontuur bij Heracles uit ineens niet zo onschuldig meer….. Wat Eus ons deze avond gaat voorschotelen laat hij nog even in het midden, maar dat ons erop verheugen is zeker!
Daarnaast is Eus ook een verdienstelijk tekenaar, zeker als je humor nogal droog is. Een tipje van ons om zijn werken eens te bekijken of te googlen!

Voetbal is oorlog!
Na Eus hebben wij nog meer voor jullie lachspieren, deze keer wel leedvermaak. Het is de documentaire “Voetbal is oorlog” die afgelopen september in première ging en direct ook op TV te zien was. In deze film wordt Achilles ’29 en de familie Derks op de voet gevolgd in de eerste seizoenen betaald voetbal. Dat dit avontuur sneller voorbij was dan gepland, maakt deze docu ineens een stuk interessanter. Zoals jullie weten speelde onze club bij dat slot ook nog een aardig rolletje.
Jullie hebben vast de trailer wel gezien van deze docu, waar Eric Meijers nogal een uitgesproken mening heeft over zijn keeper…….

Bekijk hier de trailer van “Voetbal is oorlog”

Kom dus zaterdag 10 november naar het Supportershome, deuren gaan open om 19:30 uur, Eus trapt af om 20:00 uur! Toegang is gratis, de bar is de hele avond open en voor de gezelligheid en de lach zorgen jullie zelf! Wees op tijd, zeker als je wil zitten!