Harold Hoornweg overleden

Vandaag kwam het trieste nieuws tot ons dat Harold Hoornweg veel te jong is overleden. Wij zijn enorm geraakt door dit verlies. Harold heeft jarenlang een belangrijke rol achter de schermen bij de Kidsclub vervuld. Hij is seizoenenlang de mascotte Sjakie geweest, bij wedstrijden maar bijvoorbeeld ook bij de avondvierdaagse waar de Kidsclub aan meedeed. Daarnaast vervulde hij meerdere taken ten behoeve van het Lammetjeskamp en natuurlijk bij het Sinterklaasfeest. Niets was hem te gek of te veel gevraagd.

Aankomende donderdagavond is er vanaf 20:00 uur in het Supportershome de gelegenheid om een condoleanceregister te tekenen, welke zal worden overhandigd aan zijn partner en dochter. Iedereen is meer dan welkom om samen stil te staan bij deze gebeurtenis en om samen Harold te herdenken.

Het bestuur van de Supportersvereniging wenst zijn partner Heidi, dochter Zoë en alle familie en vrienden heel veel sterkte, liefde en kracht toe in deze moeilijke tijd.