De FC Dordrecht pubquiz: de tweede ronde!

Op zaterdag 23 februari organiseert de Supportersvereniging de tweede FC Dordrecht Pubquiz!

Samen met je teamgenoten kan je in meerdere rondes punten scoren door vragen goed te beantwoorden. Jullie kennis over de club, spelers, memorabele wedstrijden en onze stad wordt getest. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom om mee te spelen, al krijgen leden van de SV twee gratis consumpties (bier/fris) voor deze avond. De quiz wordt gehouden in het Supportershome van de Supportersvereniging.

Als je je wilt aanmelden, gebruik dan het formulier onderaan dit bericht. Een team dient minimaal uit twee teamleden te bestaan, maximaal vier. Er kunnen maximaal 8 teams meedoen op deze avond, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Wil je deze uitdaging aan gaan, vorm een team en doe mee!

Alle informatie even op een rijtje:

• Je speelt in een team van minimaal 2 en maximaal 4 spelers
  • Inschrijfgeld per team is 10 euro, op de avond zelf te voldoen
  • Leden van de SV krijgen 2 gratis consumpties (bier of fris) per persoon
  • Locatie is het Supportershome
  • Deuren gaan om 19:30 uur open, om 20:00 uur start de Pubquiz
  • Inschrijving is geopend en het maximale aantal teams is 8, leden SV hebben voorrang

Meld je nu aan!