Onwel geworden supporter

Bij de laatste thuiswedstrijd (FC Dordrecht – Jong Ajax, 1 februari 2019) is er op de tribune een supporter onwel geworden en moesten hulpdiensten in actie komen. Dit hebben veel van jullie van dichtbij meegemaakt en dat heeft een behoorlijke impact gehad.

Vanmorgen ontvingen wij van Erwin van Dieren het volgende treurige bericht. “Afgelopen vrijdag werd mijn vader onwel tijdens de wedstrijd Dordrecht- Jong Ajax. Gisteren hebben we op een intens mooie manier afscheid genomen van mijn vader. De man die mij al vanaf 4 jarige leeftijd meenam naar FC Dordrecht en DS’79. We hebben daarna even gespijbeld, maar sinds een aantal jaren gingen we weer naar zoveel mogelijk thuiswedstrijden.Het is voor ons als familie zeer waardevol geweest dat hij nog een aantal dagen in ons midden is geweest na de reanimatie. Dank voor iedereen die met ons meeleefde.”

Wij willen vanaf deze plek Erwin en de familie heel veel sterkte en kracht toewensen met dit verlies. De eerstvolgende thuiswedstrijd zal zijn vaste stoeltje leeg blijven. “Van iedereen mogen wij verliezen, maar niet van Sparta” had hij gezegd. Erwin, wij weten zeker dat jouw vader deze wedstrijd zal volgen en wellicht nog wat invloeden kan aanwenden om te zorgen dat er niet verloren wordt.

Tijdens het thuisduel tegen Sparta Rotterdam op vrijdag 15 februari hebben een aantal supporters een boeket en een Dordt sjaal neergelegd op de stoel van ons ontvallen supporter. Een prachtig gebaar dat laat zien dat de band tussen de supporters bij FC Dordrecht verder gaat dan enkel het supporten van de ploeg op het veld.