Stem op de meest gewaardeerde speler van FC Dordrecht in dit seizoen!

Het einde van het seizoen nadert nu heel snel. Vrijdag 3 mei speelt FC Dordrecht de laatste wedstrijd, een thuisduel tegen Jong FC Utrecht. Voorafgaand aan deze wedstrijd willen wij namens de supporters een tweetal prijzen uitreiken, te weten die voor Beste Speler en Meest Gewaardeerde Speler. De beste speler zal worden bepaald op basis van de statistieken vanuit de competitie, maar de meest gewaardeerde speler kiezen jullie natuurlijk. Alle spelers die momenteel nog voor FC Dordrecht uitkomen en dit seizoen minimaal 1 keer op het veld hebben gestaan kunnen worden gekozen. Via de onderstaande poll kan je jouw keuze kenbaar maken. Dit kan tot en met 1 mei 23:59 uur, op 2 mei maken wij de winnaars bekend. Die krijgen dan een kleine attentie en uiteraard de titel die hen toekomt voorafgaand aan het duel met Jong FC Utrecht.

Stem en spread the word!

Wie vond jij de meest gewaardeerde speler van FC Dordrecht in het seizoen 2018-2019