Breedijk en Zamouri vallen in de prijzen!

Daniël Breedijk en Oussama Zamouri zijn namens de Supportersvereniging uitgeroepen tot respectievelijk Beste Speler en Best Gewaardeerde Speler van dit seizoen. Voor de verkiezing van de Beste Speler waren de statistieken en beoordelingen van de VI leidend en hierin was Daniël eigenlijk het hele seizoen de koploper namens FC Dordrecht. De supporters konden via een poll stemmen op de Best Gewaardeerde Speler en dit werd een spannende strijd, want ook hier gooide Daniël hoge ogen. Tot het laatste moment lag hij voor maar uiteindelijk wist Oussama de meeste stemmen te scoren en dus ook de titel die daar bij hoort.

Hoewel beiden nog een contract hebben bij FC Dordrecht lijkt het erop dat zij wel hun laatste wedstrijd hebben gespeeld voor onze club. Voor Daniël Breedijk is er interesse en een transfer hangt daarom in de lucht, terwijl Oussama Zamouri op zoek mag naar een nieuwe club met medewerking van FC Dordrecht.

Wij willen beide spelers nogmaals feliciteren met deze eretitels en de supporters voor het stemmen!

De volledige uitslag van de poll:

Wie vond jij de meest gewaardeerde speler van FC Dordrecht in het seizoen 2018-2019