Nieuw seizoen, schrijf je weer in als lid van de SV!

Het nieuwe seizoen is weer begonnen, gisteren werd er door de selectie voor het eerst getraind. Het voelt misschien nog niet zo, aangezien de vakantieperiode op het punt staat om te beginnen, maar over zes weken speelt FC Dordrecht al haar eerste wedstrijd voor de competitie. Om te zorgen dat jij ook helemaal klaar bent voor de seizoenstart, beginnen wij de voorbereiding met het aanmelden als lid van onze vereniging!

De SV heeft op regelmatige basis overleg met de club om supporterszaken te bespreken. Ook wanneer er incidentele zaken zijn, is de SV het eerste aanspreekpunt van de club. Door lid te worden van de supportersvereniging heb jij inspraak in de zaken die besproken dienen te worden en blijf jij op de hoogte van de afloop hiervan. Een sterke supportersvereniging is belangrijk, zeker in de huidige turbulente periode waarin onze club is beland.
Daarnaast verzorgt de supportersvereniging de georganiseerde busreizen en kaartverkoop voor uitwedstrijden, onze supporterscoördinatoren Jan en Alex hebben hier het hele seizoen een belangrijke taak in. Leden van de SV hebben ten alle tijden voorrang bij de kaartverkoop en profiteren van aanbiedingen. Niet-leden kunnen uiteraard ook mee met de bus, zolang er kaarten beschikbaar zijn.

Het eigen Supportershome wordt door de verenging en haar vrijwilligers draaiend gehouden, zodat iedere thuiswedstrijd er een biertje, een maaltijd of een bittergarnituurtje kan worden besteld. Ook zullen er gedurende het jaar enkele speciale avonden of andere evenementen worden georganiseerd, denk bijvoorbeeld aan de discussieavonden met de club of de populaire Pubquiz en de afsluitende BBQ. Als lid heb je hier voorrang bij de inschrijving en geniet je tijdens de avonden van nog meer voordelen.

Als Supportersvereniging kiezen wij ervoor om jaarlijks opnieuw in te schrijven als lid. Er zijn twee soorten lidmaatschappen om uit te kiezen. Het reguliere lidmaatschap, dit kost 10 euro voor een heel seizoen, of het lidmaatschap van de Club van 50, wat in tegenstelling tot de naam doet vermoeden 25 euro kost. Bij deze laatste optie kom je met een vermelding van jouw naam of bedrijf op het bord van de Club van 50 in de kantine.

Inschrijven kan op meerdere manieren:

• Ga naar het inschrijfformulier en vul het in! Betalen kan vervolgens door een online overschrijving (NL66 INGB 066.14.13.314 t.n.v. Supportersvereniging FC Dordrecht o.v.v. lidmaatschap en je naam) of contant in het Home of Fanshop
  • Vul het formulier in wat in het Home of de Fanshop is te verkrijgen
  • Kom op de Open Dag (zaterdag 3 augustus) langs bij de kraam van de Supportersvereniging en vul daar het formulier in