De SV FC Dordrecht poules op Scorito zijn online!

Al een aantal jaar spelen tientallen FC Dordrecht supporters het Topcoach spel van Scorito, waarin je met een vastgesteld budget een selectie van Eredivisie spelers maakt en hiermee gedurende het seizoen opstellingen maakt en zo punten verzameld. Erg leuk, maar vanaf dit seizoen is een zelfde spel ook gemaakt voor de Eerste Divisie. Eindelijk kunnen wij ons uitleven met spelers uit onze eigen competitie en dus ook onze eigen club! Voor zowel de Eredivisie als de Eerste Divisie zullen wij een poule aanmaken, kan je zelf beslissen aan welke je deel wilt nemen.

Bij zowel de Eredivisie als de Eerste Divisie kies je een selectie van 18 spelers met het beschikbare budget. Wekelijks kan je 11 spelers in de basis zetten, 4 spelers op de bank en 3 spelers op de tribune. De basisspelers krijgen 100% van de punten die zij verdienen door te spelen, te scoren of kaarten te pakken, bankzitters 50% en tribuneklanten ontvangen geen punten. Een van je spelers kan je aanvoerder maken, die kan krijgt dubbele of soms driedubbele punten in die speelronde.

Scorito is een platform met heel veel spellen voor diverse sporten (voetbal, wielrennen, tennis en F1). Als je mee wilt doen, zal je op deze site (www.scorito.com) een account moeten aanmaken en vanaf 11 juli je aanmelden voor onze subpoule.  Let op, dit is helaas niet meer gratis. Scorito vraagt een kleine vergoeding per spel (3,99 euro) of je kan een jaarabonnement (9,99 euro) nemen en zo aan alle spellen deelnemen.

De vaste spelers krijgen zoals ieder jaar weer een invite via hun Scorito account. De poules zijn te vinden via de volgende links:

Keuken Kampioen Divisie: Klik hier

Eredivisie: Klik hier