Info FC Dordrecht – Feyenoord

Aankomende zaterdag speelt FC Dordrecht op de Krommedijk tegen Feyenoord. Vanaf 13:30 uur is het Supportershome geopend. Voor de wedstrijd verkopen wij broodjes hamburger of braadworst, vers van de BBQ, voor maar 2,50 euro. Neem je er een grote bier bij, kost dit samen maar 5 euro! Ook na de wedstrijd kan je gezellig wat eten en drinken in het Home, wji zijn tot 18:30 geopend.

Rondom de wedstrijd hebben wij ook een kraam met allerlei FC Dordrecht merchandise bij het Home. Kom een echte Dordt- Feyenoord sjaal kopen voor 5 euro, of ga voor een sleutelhanger met schaapje eraan voor 2,50 euro.

Er zal een terras voor het home opgebouwd worden, waar jullie onder het genot van een hapje of drankje van het mooie weer kunnen genieten.

Zaterdag is natuurlijk ook een mooie kans om je aan te melden als lid van de SV, of je lidmaatschap te verlengen. Kom langs de kraam en vul het formulier in, dan ben je weer helemaal klaar voor het seizoen!