De SV op de Open Dag

De SV op de Open Dag!

Morgen is van 12:00 uur tot 18:00 uur de Open Dag van FC Dordrecht en naast de spelerspresentatie en de wedstrijd tegen Norwich City U23, zal ook de Supportersvereniging weer enkele kramen neerzetten en kan je in het Home terecht voor een hapje of drankje. Een kort overzichtje van wat je kan verwachten:

– Kramen met de nieuwe merchandise, waaronder nieuwe autosjaaltjes en grote sjaals.

– Verkoop van de nieuwe shirts! De thuisshirts kosten 49,95 euro voor volwassenen en 39,95 euro voor kindermaten. Ook is het nieuwe uitshirt te koop, maar die is voorlopig beperkt beschikbaar en kost 59,95 euro.

– Het Sfeerteam heeft ook een kraam en zal hier laten zien wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een sfeeractie. Ook kan je stickers kopen of een donatie doen. Alle opbrengsten komen ten goede aan nieuwe sfeeracties. Ook als je interesse hebt om mee te helpen, loop zeker langs bij de heren en dame van het sfeerteam!

– Er is een kraam van de archivaris van de Supportersvereniging, met allerlei spulletjes uit het verleden die te maken hebben met de SV of FC Dordrecht. Je kan zelf onderhandelen als je wat moois hebt gevonden!

– Bij de kraam van de Kidsclub kan je het enveloppenspel spelen, waardoor je de kidsclub steunt én zelf leuke prijzen voor jong en oud kan winnen. Daarnaast kan je ook wat lekkers te snoepen kopen bij de Kidsclub!

– Inschrijven voor de Kidslcub of Supportersvereniging kan natuurlijk ook op de Open Dag. Kom naar de kraampjes, vul het formulier in en je bent voor dit seizoen weer lid!
Tot morgen op de Open Dag