Informatie kaartverkoop Volendam uit!

Op vrijdag 13 september speelt FC Dordrecht een uitwedstrijd tegen FC Volendam. Na overleg met de instanties in Volendam is de regeling voor het bezoeken van deze wedstrijd eindelijk bekend. In vergelijking met voorgaande jaren krijgen wij gelukkig weer wat meer ruimte, met name voor de wedstrijd. Hierdoor is het weer mogelijk om de Dijk te bezoeken, een visje te eten of een foto in klederdracht te maken. Dit is ook de reden dat de Supportersbus al om 15:30 uur vertrekt en dus rond de klok van 17:00 uur in Volendam arriveert. Voor de supporters die per auto naar Volendam willen, die dienen vooraf in te schrijven bij Jan en het aankoopbewijs op de wedstrijddag om te wisselen tussen 15:00 uur en 15:30 uur bij Jan in het Home. Na 15:30 uur is er geen mogelijkheid meer om kaarten om te wisselen aangezien Jan dan met de bus is vertrokken. Alle gegevens op een rijtje:

Bus
De bus kost 25 euro (5 euro korting AOW en Lammetjes) en zal om 15:30 uur al vertrekken naar Volendam. Voor de wedstrijd ben je vrij om het centrum te bezoeken.

Auto
Enkel voorverkoop, kaarten kosten 6 euro per stuk. Op vrijdag 13 september moet je verplicht omwisselen bij het Supportershome in Dordt tussen 15:00 en 15:30 uur.

De kassa’s bij het uitvak blijven gesloten.

Inschrijven voor de bus- of autocombi kan aankomende zaterdag in het Home na de wedstrijd tegen MVV of volgende week woensdag tussen 20 en 21 uur in het Home. Dit zijn de enige twee verkoopmomenten!