Zondag de competitiewedstrijd tegen Excelsior Rotterdam!

Kaarten kopen?
Heb je nog geen kaartje, koop dit dan woensdagavond tussen 20 en 21 uur bij Jan in het Supportershome. Enkel losse kaarten te koop voor 10 euro per stuk. Graag contant en zo gepast mogelijk betalen!
Je kan kaarten voor anderen kopen.

Afreizen naar Excelsior?
Het is vrij vervoer, dus je mag met eigen middelen afreizen naar deze wedstrijd. Er zijn twee georganiseerde mogelijkheden:

1) Op de fiets!
Om 12:30 uur vertrekken enkele supporters met de fiets richting Rotterdam, wie mee wil kan zich aansluiten. De stoet zal vertrekken vanaf het Supportershome.

2) Met de trein!
Onder aanvoering van onze Jan kan je ook de trein pakken naar Rotterdam. Een beproefd concept aangezien wij al jaren op deze manier naar de wedstrijd in Kralingen gaan. Om 13:00 uur pakken wij de trein vanaf station Dordrecht. Wij stappen vervolgens uit bij Blaak en lopen als groep vanaf daar naar het stadion. Uiteraard mag er gezongen worden 😉
Op de terugweg stappen wij ook weer op bij Blaak.
Je dient zelf te beschikken over een opgeladen OV chipkaart of los kaartje voor de trein!

Er is voor de autogangers beperkte parkeergelegenheid bij het uitvak.