FC Dordrecht cadeaupakketten voor de feestdagen!

De tijd van cadeautjes komt er weer aan en wat is er nou leuker dan een FC Dordrecht cadeaupakket uit de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom? Speciaal voor de feestdagen hebben wij ons in de Fanshop lekker uitgesloofd en hebben wij alvast een aantal cadeaupakketten voor jullie samengesteld. Voor ieder wat wils, dachten wij zo. De pakketten zijn genummerd en dat heeft natuurlijk ook een reden.

Je kan tijdens de aankomende thuiswedstrijden, beginnend met de wedstrijd tegen Roda JC op 15 november, deze pakketten in de Fanshop bestellen. Doe dit voor de wedstrijd, zorgen wij dat je het pakket na de wedstrijd ingepakt en wel kan komen ophalen! Is dat even makkelijk, hoef je er niet op de tribune te staan en heb je beiden handen vrij om het team aan te moedigen. Na de wedstrijd hebben wij helaas geen tijd om het pakket in te pakken voor je, dus kom echt voor de aftrap even langs om je bestelling door te geven.

Volgende week zullen wij nog een aantal pakketten samenstellen, maar dat is voor nu nog even een verrassing! Naast deze pakketten hebben wij ook nog enkele losse aanbiedingen. De shirts en polo’s zijn de komende weken voor een tientje te koop, de hoodies voor 15 euro. Ook hebben wij nog enkele FC Dordrecht vlaggen in de aanbieding, de “Sheaphead” (dit is geen typfoutje hier, op de vlag wel) is een echt collecters item geworden en die kan je voor 7,50 euro kopen!  De FC Dordrecht cap zwart en de muts zwart is voor een tientje te koop!