FC Dordrecht Pubquiz, de derde helft!

Op zaterdag 18 januari organiseert de Supportersvereniging de derde editie van deĀ  FC Dordrecht Pubquiz!

Na twee succesvolle edities van onze Pubquiz, gaan wij uiteraard ook dit seizoen weer een pubquiz organiseren.

Samen met je teamgenoten kan je in meerdere rondes punten scoren door vragen goed te beantwoorden. Jullie kennis over de club, spelers, memorabele wedstrijden en onze stad wordt getest. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom om mee te spelen, al krijgen leden van de SV twee gratis consumpties (bier/fris) voor deze avond. De quiz wordt gehouden in het Supportershome van de Supportersvereniging, maar bij grote belangstelling kan worden uitgeweken naar een grotere locatie.

Als je je wilt aanmelden, gebruik dan het formulier onderaan dit bericht. Een team dient minimaal uit twee teamleden te bestaan, maximaal vier. Er is per locatie een maximum qua aantal teams dat mee kan doen, twijfel dus niet te lang!

Wil je deze uitdaging aan gaan, vorm een team en doe mee!

Alle informatie even op een rijtje:

• Je speelt in een team van minimaal 2 en maximaal 4 spelers
  • Inschrijfgeld per team is 10 euro, op de avond zelf te voldoen
  • Leden van de SV krijgen 2 gratis consumpties (bier of fris) per persoon
  • Locatie is het Supportershome of anders indien medegedeeld
  • Deuren gaan om 19:30 uur open, om 20:00 uur start de Pubquiz
  • Inschrijving is geopend en het maximale aantal teams is voor nu 8, leden SV hebben voorrang op niet-leden

Meld je nu aan!