OPROEP: KOM TEGEN TELSTAR NAAR HET STADION

18 mei 2014, het kon niet op. Lange rijen voor de kassa’s, leuk voetbal, veel sfeer en gezelligheid met een promotie als hoogtepunt. Met 6000 supporters aanwezig op het Statenplein bij de huldiging, wat een feest.

Niet alleen in goede tijden staan supporters achter de club. Ook nu het tegenzit willen wij een gebaar maken. Met een aanzienlijk voller stadion bij de wedstrijd tegen Telstar aanstaande vrijdag willen wij de sponsoren en vooral de gemeente laten zien dat de club wel degelijk bestaansrecht heeft.

De supportersvereniging roept iedereen dan ook op om naar het stadion te komen. Neem een vriend, buurman of collega mee en maak er samen een feest van. Ook in de hekken is nog genoeg plek voor je steun of een statement in de vorm van een spandoek of vlag.

Laten we als een man (of vrouw) achter de ploeg en in dit geval ook de club gaan staan.

Ik zie je vrijdag.

Emiel Grootenboer