Posteractie Wij zijn FC Dordrecht!

Voor alle thuiswedstrijden kan je gratis kaarten winnen en het enige wat jij hoeft te doen is een poster achter je raam te plakken! Maak daar vervolgens een foto van en plaats die op Facebook, Twitter of Instagram en tag het account van de Supportersvereniging in je bericht of foto.

Voor iedere thuiswedstrijd maken wij een rondje en als jouw poster vanaf de straat te zien, maak jij kans op 2 gratis kaartjes voor de eerstvolgende thuiswedstrijd van FC Dordrecht!

De poster is vanaf 24 januari gratis op te halen in de Fanshop op wedstrijddagen en doordeweeks bij de administratie van FC Dordrecht en boekhandel Vos en van der Leer (Visstraat 25 en Van Eesterenplein 133) in Dordrecht. Vos en van der Leer is 7 dagen per week geopend. In Papendrecht kan je de poster ook ophalen bij Korteland Rijwielen in het winkelcentrum Westpolder.