Maatregelen in verband met Corona virus

Uiteraard zal het niemand zijn ontgaan dat het Corona virus ook in Nederland invloed heeft op het dagelijkse leven. Grote evenementen worden afgelast, waaronder voetbalwedstrijden in Brabant. De KNVB heeft besloten dat de overige wedstrijden met publiek kunnen plaatsvinden en dat houdt in dat de wedstrijd tegen Jong AZ “gewoon” door kan gaan.

Vanuit de Supportersvereniging zullen wij niemand verplichten om in witte pakken met mondkapjes het Home of het stadion in te gaan, maar toch hebben wij ook een aantal zaken aangepast. Die willen dan graag met jullie delen:

• Er zal geen line up met Lammetjes zijn tijdens de spelersopkomst
  • In het Supportershome zullen op iedere tafel vochtige doekjes staan, zodat eenieder die dat wil, de handen kan reinigen
  • Wij vragen jullie om in het Supportershome zoveel mogelijk met de pin te betalen, er zal een extra pinautomaat zijn
  • De Fanshop blijft gesloten, verkoop van fanartikelen zal via het buitenluik plaatsvinden
  • Tijdens de rust worden de tafels en de bar in het Home extra schoongemaakt
  • Voor en na de wedstrijd is de ruimte achter de bar en de keuken enkel toegankelijk voor het barpersoneel dat dienst heeft

Wij rekenen uiteraard op jullie medewerking en jullie begrip. Wij hopen ook dat iedereen rekening houdt met elkaar en met de wijze waarop iedereen omgaat met deze kwestie.