Afscheid Maarten van Efferen

Aankomende woensdag zal Maarten in besloten kring worden gecremeerd, maar voorafgaand aan de dienst kunnen supporters ook afscheid nemen van deze markante supporter en vrijwilliger van onze club. De wagen met de kist zal om 14:30 uur een ronde maken over het parkeerterrein bij het stadion, de familie zal te voet de wagen volgen. Wij zullen als supporters een erehaag vormen en op deze wijze afscheid nemen.

Voor eenieder die hierbij aanwezig wil zijn, vragen wij om 14:15 uur aanwezig te zijn bij het Supportershome. Daar staat voor iedereen wat te drinken klaar. Onder leiding van Joke en de stewards zullen wij vervolgens de erehaag vormen. Om 15:00 uur zal Maarten en de familie vertrekking richting de Essenhof.

Wij doen deze oproep op verzoek van de familie en de wijze waarop dit afscheid voor de supporters zal plaatsvinden is in overleg met de familie gegaan.