Word lid van de Supportersvereniging

De inschrijving voor het nieuwe seizoen is weer geopend, aangezien wij er voor hebben gekozen om lidmaatschappen niet doorlopend te maken. Je kan eenvoudig en Coronaproof inschrijven via onze website en vervolgens het lidmaatschapsgeld à 10 euro via bankoverschrijving voldoen.

Waarom lid worden?
Als Supportersvereniging staan wij continu in contact met de BVO om te overleggen over supportersgerelateerde onderwerpen. Wij geven gevraagd en ongevraagd advies wanneer nodig, maar bieden ook een helpende hand wanneer de club dit nodig heeft. Als lid van de SV heb je dus inspraak over de gang van zaken op de tribune en gang van zaken bij de club.
Daarnaast is de Supportersverenging de organisator van het bezoeken van uitwedstrijden, waar wij de kaartverkoop voor verzorgen en een eigen bus laten rijden om deze te bezoeken. Uiteraard zal het bezoeken van uitwedstrijden onderhevig zijn aan de geldende Coronaregels dit seizoen.
Ook het Supportershome wordt door vrijwilligers van de SV gerund, onderhouden en schoongemaakt. Een belangrijk ontmoetingspunt voor de leden van onze verenging.
De Fanshop wordt volledig gerund door de Supportersvereniging en leden krijgen hier altijd 10% korting op hun aankopen of voorrang bij de verkoop van nieuwe items.
Ook organiseren onze vrijwilligers meerdere evenementen per seizoen, denk hierbij aan de Supportersavonden, Pubquiz en de jaarlijkse BBQ welke voor leden voordelig te bezoeken zijn.

Maar het belangrijkste is de verbondenheid die wij onderling als supporters ervaren met dit lidmaatschap. Samen achter onze club, samen strijden voor onze club!

Dus ga naar onderstaande link en schrijf jezelf in! http://www.svfcdordrecht.nl/lid-worden/