Keukenwarenhuis.nl nieuwe hoofdsponsor, samenwerkingsverband met Fortuna Sittard

De persconferentie die vandaag was gepland in het Riwal Hoogwerkers Stadion geeft eindelijk uitsluitsel op twee prangende vragen die onder de supporters leefden. Wie wordt de nieuwe hoofdsponsor en met welke Eredivisieclub wordt er een samenwerkingsverband aangegaan. Als kers op de taart werden ook nog eens de nieuwe tenues gepresenteerd.
Vanmiddag maakte FC Dordrecht bekend dat Keukenwarenhuis.nl de nieuwe hoofdsponsor wordt van FC Dordrecht. Het Dordtse bedrijf was al shirtsponsor en zal vanaf aankomend seizoen nu op het shirt “verhuizen” naar de meest prominente plaats, op de borst. Na het negentienjarige hoofdsponsorschap van Riwal Hoogwerkers dus wederom een lokale hoofdsponsor!

Daarnaast werd ook bekend gemaakt dat FC Dordrecht in Fortuna Sittard een nieuwe partner heeft gevonden. De afgelopen anderhalf jaar was Feyenoord partner, maar uiteindelijk leverde dit niet de gewenste samenwerking op. Voor Fortuna Sittard, dat zich heeft gehandhaafd in de Eredivisie, is het lastiger om jong talent een kans te geven op het hoogste niveau en daar biedt FC Dordrecht uitkomst. Naast het technische vlak zal er ook op commercieel gebied samengewerkt worden, zodat voor beide clubs deze deal een gunstige uitwerking heeft. De eerste spelers die tijdelijk naar FC Dordrecht zullen verkassen, worden vermoedelijk volgende week al bekend.

Als toetje werden ook de nieuwe tenues bekend gemaakt, wederom komen deze via Jartazi. Het thuistenue is groen wit, uit wordt gespeeld in rood-wit. De realiteit is dat FC Dordrecht door het groen-wit vaak uit ook in die kleuren zal spelen.

Foto: Jordy Nijenhuis / Journalistiekgezien.nl