Wedstrijdvoorspellingen: Stand na FC Dordrecht – Go Ahead Eagles

Het seizoen is weer begonnen en dus ook de mogelijkheid om de wedstrijden van onze FC te voorspellen. De rust- en eindstand leveren beiden een punt op wanneer je de standen correct hebt voorspeld. Het doorgeven van de standen via een Google Form is afgelopen zondag voor het eerst getest en heeft onze goedkeuring. Geen verloren inzendingen meer omdat Facebook voor ons bepaald wat wij te zien krijgen, maar direct een prachtige lijst met voorspellingen waar wij binnen een paar seconden de juiste punten kunnen toekennen. Alvast wel een opmerkingen voor de volgende weken, vul hetzelfde mailadres in, want dat gebruiken we voor het optellen van de scores per week!

Maar terug naar de wedstrijd tegen de Eagles, de voorspellingen waren doelpuntrijk maar dat werd de wedstrijd absoluut niet. De beiden teams moeten nog een beetje warmdraaien en dat was te zien. Dus 0-0 was zowel de rust- als eindstand. Tien mensen hadden deze stand als ruststand, niemand als eindstand. De ranglijst na 1 week is dus als volgt:

Naam DORGAE
Ron Dekker 1
Jimmy 1
Ruud Schoof 1
Niels Hoogeveen 1
Peter Prins 1
Rex Scheepbouwer 1
Dirk Stam 1
Anita Brand 1
Peter de Rijke 1
Reinier 1

De naam die je invult op het formulier gebruiken wij in de ranglijst, tenzij wij jouw naam ook uit het mailadres kunnen opmaken. Wij hopen dat Jimmy en Reinier zichzelf herkennen in de ranglijst!