De feiten van de laatste 5x “Top Oss uit”

In deze rubriek kijken wij naar de prestaties en opvallende statistieken van FC Dordrecht tegen de volgende tegenstander. Wat waren de resultaten, wanneer vielen de doelpunten en wat viel er allemaal op. Wellicht helpt het jullie met het doen van jouw voorspelling.

– Van de laatste vijf edities wist FC Dordrecht er twee te winnen. In het seizoen 15/16 en de laatste editie vorig seizoen 19/20. De andere drie edities van 18/19, 17/18 en 16/17 gingen verloren. Het werd de laatste vijf keer dus nooit gelijk!

-Wat opvalt is dat FC Dordrecht bij al deze vijf edities bij rust nooit achter stond. Ze stonden bij rust 1x op winst en 4x stonden ze gelijk.

-De meeste edities van FC Dordrecht uit tegen Top Oss is een garantie voor doelpunten. Bij vier van de laatste 5 edities werd er ten minste 4x gescoord. Alleen bij de editie van 18/19 werd er maar 1x gescoord. Dat was een 1-0 verlies onder de toenmalige coach Claudio Braga.

-Een andere opvallend feit is dat FC Dordrecht voornamelijk haar doelpunten voor rust maakt. Van de totaal 9 doelpunten die Dordrecht maakte in de vijf edities werden er 7 voor rust gemaakt en slechts 2 na rust.

-Van de laatste vijf edities zat Van den Ham 2x als coach op de bank, De Nooijer 2x en Braga 1x. Van den Ham wist zijn beide wedstrijden uit bij Top Oss te winnen. Weet van den Ham zijn derde wedstrijd op rij bij Top Oss uit ook te winnen?

Wat gaat het deze keer worden voor onze FC? Toch een paar opmerkelijke feiten. Veel succes bij de wedstrijdvoorspellingen. Trouwe supporters van dé FC Dordrecht, doe hier uw voordeel mee!