De schapen komen eraan!

Vorige week zaterdag zaten ze nog gebroederlijk op de tribune bij FC Dordrecht, maar onze schaapjes waaien nu uit over de regio, het land en zelfs de grens over! Wij zijn verrast met de vele bestellingen en hebben zelfs extra schapen erbij gehaald om iedereen te kunnen voorzien. Belangrijker nog is dat er dus meer geld naar de twee goede doelen gaat dan was gepland!

Het is een hele klus om alle schapen bij jullie te krijgen, vandaar dat wij alles even op een rijtje willen zetten. Let op, alles wat hieronder staat beschreven, geldt voor de betaalde bestellingen. Heb je nog niet betaald, dien je dat eerst af te ronden.

Af te halen schaapjes – winkels Vos & Van der Leer

De schapen zijn vanaf zaterdag 21 november in de door jou aangegeven winkel (Visstraat of Bieshof) af te halen. Check dus even goed jouw bestelformulier welke winkel je hebt aangegeven, want het kan enkel daar. Uiteraard dient het schaapje reeds betaald te zijn!

Af te halen schaapjes – club

Heb je aangegeven dat je de schapen wilt afhalen bij de club, dan verzoeken wij jullie om het schaapje op vrijdagavond 20 november bij het Supportershome op te halen, dat kan vanaf 19:30 uur tot 22:00 uur. Dit gaat door middel van een “drive-in” dus je mag per auto, fietsend of lopend door onze corona proof straat. Kan je niet op deze avond, nemen wij na vrijdagavond contact met je op over de afhaallocatie. De coronaregels in het stadion zijn namelijk strenger in verband met doorgaan van de competitie.

Af te halen schaapjes – supportershome

Heb jij het Supportershome als ophaallocatie gekozen, dan kan je vrijdagavond 20 november vanaf 19:30 uur tot 22:00 uur door onze drive-in rijden! Kom dus naar de grote parkeerplaats bij het Home en rijd, fiets of loop door onze drive-in! Wij zullen de schapen coronaproof aan jullie overhandigen!

Versturen van de schaapjes

Heb je gekozen (en betaald) voor de optie versturen, dan komt het schaapje uiteraard vanzelf naar jou toe. Wij zullen deze na het weekend aanbieden bij PostNL en zij verzorgen de aflevering!