Kees en Emile doen zelf onderzoek!

Hoi Kees

Wat een onzin hoor en zie ik de laatste tijd toch langskomen over onze mooie club. Het lijkt wel of de media alles maar zomaar mogen publiceren. Ik zag de laatste weken uitslagen voorbij komen als 1-7, 0-3, 1-5… Ze publiceren zelfs ongeverifieerde ranglijsten waarop FC Dordrecht laatste staat. En er zijn nog mensen die dat allemaal geloven ook!

Nee, als je even wat dieper graaft, op sommige goed geïnformeerde social media-kanalen bijvoorbeeld, dat weten jij en ik allebei natuurlijk wel beter. Die wedstrijden waar het om ging, hebben we gewoon dik gewonnen. Dat snapt toch iedereen? Neem nou dat potje bij Eindhoven van maandag. Daar hebben we gewoon een goal gemaakt he! Nou, ik kan me wedstrijden herinneren waarin we helemaal geen goal maakten, en we tóch gelijk speelden. Dus hoe kunnen we dan dit keer verloren hebben?

Nee, dit moet tot de bodem uitgezocht worden. Ik zet er een legertje advocaten op.

Ik denk ook dat het te maken heeft met dat vermeende virus waar je in de mainstream-media wel eens over leest. Dat is natuurlijk gewoon een manier om getuigen uit de stadions te weren. Ze willen gewoon niet dat wij zien wat er echt gebeurt Kees! Er wordt ergens afgetrapt, dat wordt uitgezonden op een dubieus tv-zendertje en dan lees je later op NOS Teletekst (dát is dus gewoon van de NOS, die weer gecontroleerd worden door de KNVB!) dat Dordt weer verloren heeft… Maak dat de kat wijs!

Los van al die leugens, al dat bedrog, gaat het dus gewoon prima met onze club. Onze trainer Harry (geloof niet wat je allemaal over hem en zijn vertrek leest!) heeft de touwtjes strak in handen en als alle doelpunten straks echt bij elkaar op zijn geteld, hebben we 33 punten uit 11 wedstrijden.

Geen paniek dus. Wij staan bovenaan en vieren straks feest. Wie het laatst lacht, lacht het hardst!

Fijne wedstrijd tegen de Graafschap, drie punten verzekerd!

Groet, Emile

Ha Emile,

Jongen, jongen, jongen, het is allemaal nog veel erger dan jij zegt. Afgelopen maandag zag ik bij Fox gewoon een oude wedstrijd van jaren geleden, maar ze deden of het Eindhoven-Dordt was. Dank je de koekoek. Als je goed kijkt, zie je dat ze die baard van trainer Harry er gewoon bij gefotoshopt hebben. Ik heb me ook laten vertellen dat ze bezig zijn verdacht veel 5G-masten in de buurt van het stadion neer te zetten en zoals iedereen weet die zich via de sociale media in het probleem verdiept, hebben 5G stralen een sterk afwijkend effect op een bal, vooral op dieptepasses en uittrappen door de keeper. Dat is allemaal in het voordeel van de tegenstander en ten nadele van onze jongens, maar gelukkig laten die zich niet kisten en weten ze andere partij toch steeds weer af te troeven.

Op het zogenaamde ‘dark net’ kun je aanwijzingen genoeg vinden dat we keer op keer winnen, maar dat die uitslagen in een geheim KNVB-archief gaan en dat diezelfde KNVB alle betrokkenen bij de club een spreekverbod heeft opgelegd. Leer mij de voetbalbond kennen, ik heb ook weleens wedstrijdformulieren moeten invullen, terwijl ik bij die amateurclub alleen maar bardienst had. Nou, meer hoef ik niet te zeggen toch?

Nu schrijft de krant weer dat trainer Harry is ontslagen. Ik geloof er niets van. Reken maar dat hij zaterdag gewoon in de dug-out zit, maar dan zullen ze het hoofd van Hans de Zeeuw er wel op fotoshoppen. Zo zijn hullie, Emile, maar wij weten beter. Drie punten voor Dordt en niet anders!

Fijne wedstrijd, het wordt vast net zo spannend als tegen Volendam.