Uitverkocht!

Het waren er eerst 500, toen opgehoogd naar 750, maar nu zijn ze allemaal besteld! Een waanzinnig resultaat om zoveel schaapjes te verkopen in een krappe week. Dit levert een prachtig bedrag op voor de goede doelen KiKa en High Five Foundation, dat wij aan het eind van de actie bekend zullen maken. Daarnaast zijn 155 schaapjes nog eens gedoneerd aan zieke kinderen. Dit maakt ons hele trots Schapekoppen, dank voor jullie support!

Vanavond zijn de eerste schaapjes op te halen bij het Supportershome, uiteraard voor degene die deze afhaallocatie hebben uitgekozen en het schaapje hebben betaald. Kom tussen 19:30 uur en 22:00 uur naar de grote parkeerplaats bij het stadion, aan de Reeweg zijde. Volg de instructies en rijdt, fiets of loop langs het afhaalloket. Houd ten aller tijde 1,5 meter afstand, draag bij voorkeur een mondkapje en blijf niet hangen bij het Home. Dit zal overigens gesloten zijn, conform de huidige Corona maatregelen. Heb je je schaapje vandaag nog besteld, houd dan ook een betalingsbewijs bij de hand.

De schaapjes voor de afhaalpunten bij beide Vos & Van der Leer boekwinkels zijn vanaf morgen tijdens openingsuren op te halen. Ook hier geld, je moet wel betaald hebben om het schaapje op te halen. Wij vragen jullie om ook in de winkels de Corona maatregelen ter plaatse te respecteren. Houd dus afstand en draag een mondkapje!

De schaapjes die op de post gaan, worden door ons verpakt en komen naar jullie toe zodra wij weten wanneer wij de levering mogen afgeven bij Post NL.

De gedoneerde schapen gaan te zijner tijd naar de kinderen toe, maar dit dient uiteraard goed geregeld te worden met de ziekenhuizen waar wij ze gaan uitdelen. Wij zullen dit hele proces netjes in beeld brengen, zodat jullie de ontvangst van de schapen zo goed mogelijk mee kunnen krijgen.

Nogmaals, dank voor jullie support en steun voor deze actie en het goede doel. Ook bedankt voor de mooie en aangrijpende verhalen die wij mochten ontvangen, het leven is niet altijd even mooi, maar samen met elkaar kunnen wij meer aan dan wij denken. Denk dus aan elkaar en in deze tijd nog een beetje extra. Bedankt!