Jan mag naar huis!

Zoals sommigen van jullie misschien weten heeft trouwe supporter Jan de Berg een tijd geleden een aanrijding gehad met een stadsbus. Na een verbazingwekkend herstel mag hij waarschijnlijk 11 december al weer naar huis toe!

De vrienden/familie van Jan hebben bedacht dat het leuk zou zijn om kaartjes of verassingen te sturen. Het Stadscaf√© team gaat morgen een kerstboom kopen die wij voor Jan zijn huis kunnen plaatsen. Aan iedereen de taak en de vraag om die zo geweldig mogelijk te maken! Een kaartje, een biertje, een cadeautje onder de boom of kerstversiering… Alles mag!! Als hij maar zo veel mogelijk overweldigd word door zijn boom!

Als Supportersvereniging hebben wij Jan een kaart, sjaal en een nieuw wedstrijdshirt gestuurd, maar bovenstaande oproep willen wij natuurlijk graag ook met jullie delen. Laat wat achter bij de boom als je Jan een hart onder de riem wil steken.

De boom staat voor Jan zijn woning op de Kilwijkhof 4 te Dordrecht!