Experimenten Fieldlabs op de voet gevolgd

De afgelopen weken zijn er twee duels met publiek gespeeld in de Keuken Kampioen Divisie. Beide wedstrijden waren onderdeel van de coronaexperimenten van Fieldlabs. Bezoekers werden in verschillende samenstellingen en met verschillende regels in het stadion toegelaten om zo de contacten en dus risico’s van het wedstrijdbezoek te kunnen bestuderen. Bezoekers werden vooraf getest en verzocht dit ook na afloop nogmaals te doen.

Deze experimenten zijn de eerste stappen naar de terugkeer van publiek op de tribunes. Dat is dan ook de reden dat FC Dordrecht en de Supportersvereniging zeer benieuwd zijn naar de uitkomsten en adviezen die hieruit volgen, om direct samen met de gemeente Dordrecht te bekijken hoe dit bij FC Dordrecht toegepast kan worden. Wij zetten alles op alles om de terugkeer van supporters op de Krommedijk te versnellen waar mogelijk!