Fanshop

De Supportersvereniging heeft een eigen Fanshop, gevestigd in het Supportershome. Maar door de geldende Corona maatregelen hebben wij een tijdelijke shop geopend in het centrum van Dordrecht én kan er online een bestelling worden gedaan.

Op zaterdag 6 juni openen wij een tijdelijke fanshop in hartje Dordrecht, namelijk op de Voorstraat. In het pand van Lunchroom Het Oosten op nummer 311 kan je in ieder geval tot 1 september op woensdag en zaterdag terecht voor alle Dordrecht merchandise uit onze fanshop. Ook kunnen bestellingen die online gedaan worden, hier worden betaald en afgehaald. Wij zijn Gerall van de Lunchroom dankbaar voor een stukje van zijn winkel en zijn steun aan onze vereniging.

Vanaf 1 juni kan je ook online een bestelling doen, een selectie van onze artikelen kan middels dit formulier worden besteld. Je kan ervoor kiezen om de bestelling op te halen in de Lunchroom of om deze te laten bezorgen. Bezorgen is in Dordrecht, Papendrecht of Zwijndrecht gratis, elders brengen wij voor briefpost 2 euro en voor pakketpost 6,95 euro in rekening. Ophalen van de bestelling in de Lunchroom Het Oosten kan op woensdag en zaterdag.

Betalen van je online bestelling gaat via een Tikkie. Zorg dus dat je een juist mobiel telefoonnummer invult, hier zullen via Whatsapp een Tikkie aan versturen. Na het voldoen van je betaling gaan wij de bestelling verzamelen en bezorgen of naar het afhaalpunt in Lunchroom Het Oosten brengen. Wanneer er verzendkosten bij komen, hoor je dat uiteraard dan.

Wij gaan 1 x per week de ontvangen bestellingen verzamelen en bezorgen, ook de af te halen bestellingen gaan 1 x per week naar Lunchroom Het Oosten. Als je bestelt, heb dus even geduld. Wil je niet voor niets naar het afhaalpunt, stuur ons dan via deze site of de sociale media even een berichtje.

Klik hier voor het bestelformulier: Bestelformulier

Hieronder vind je alle foto’s van de artikelen die via de webshop besteld kunnen worden.