Lid worden

De Supportersvereniging is de officiële vertegenwoordiger van de supporters van FC Dordrecht en is vanuit die positie gesprekspartner van de BVO FC Dordrecht. Daarnaast is de Supportersvereniging de uitbater van het Supportershome en organisator van de reizen naar uitwedstrijden van FC Dordrecht.

Waarom lid worden?

Word lid van de Supportersvereniging en profiteer van de volgende voordelen:

• Korting tot 20% op eigen clubartikelen in de fanshop van FC Dordrecht
  • Toegang tot het supportershome
  • Gratis deelname aan de BBQ aan het eind van het seizoen
  • Deelname aan busreizen georganiseerd door de supportersvereniging
  • Inspraak op het beleid van de vereniging via de Algemene Ledenvergadering
  • Deelname activiteiten die georganiseerd worden door de activiteitencommissie
  • Één bestelling in de online Fanshop zonder verzendkosten
  • Door jouw lidmaatschap kan de Supportersvereniging bestaan en haar taken vervullen bij FC Dordrecht

Wat kost het?

De contributie seizoen 2020-2021 bedraagt voor iedereen vanaf 18 jaar 10 euro. Wordt lid via het invulformulier onderaan deze pagina.

Hoe kan je betalen

• Je kan je contributie overmaken op rekening NL66 INGB 066.14.13.314 t.n.v. Supportersvereniging FC Dordrecht o.v.v. lidmaatschap en je naam. In verband met de corona maatregelen heeft overmaken onze voorkeur.
  • Contant betalen is momenteel geen optie in verband met de geldende Corona maatregelen. Onze excuses voor het ongemak. Als een overschrijving niet mogelijk is, neem dan contact op met info@svfcdordrecht.nl

We hopen dat je lid wilt worden/blijven en begroeten je graag in het stadion of het supportershome wanneer dit weer mogelijk is!

Meld je nu aan!

Soort lidmaatschap (verplicht)
Volwassen lid (vanaf 18 jaar: 10 euro per seizoen)Lammetje (t/m 17 jaar: gratis)Club van 50 (25 euro per seizoen incl. naambordje)

Manier van betalen (verplicht)