Lid worden

De Supportersvereniging is de officiƫle vertegenwoordiger van de supporters van FC Dordrecht en is vanuit die positie gesprekspartner van de BVO FC Dordrecht. Daarnaast is de Supportersvereniging de uitbater van het Supportershome en organisator van de reizen naar uitwedstrijden van FC Dordrecht.

Waarom lid worden?

Word lid van de Supportersvereniging en profiteer van de volgende voordelen:

• Korting tot 20% op eigen clubartikelen in de fanshop van FC Dordrecht
  • Toegang tot het supportershome
  • Deelname aan busreizen georganiseerd door de supportersvereniging.
  • Inspraak op het beleid van de vereniging via de Algemene Ledenvergadering
  • Deelname activiteiten die georganiseerd worden door de activiteitencommissie
  • Door jouw lidmaatschap kan de Supportersvereniging bestaan en haar taken vervullen bij FC Dordrecht

Wat kost het?

De contributie seizoen 2018-2019 bedraagt voor iedereen vanaf 18 jaar 10 euro. Wordt lid via het invulformulier onderaan deze pagina.

Lidmaatschap van de Juniorclub is gratis en iedereen onder de 18 jaar kan lid worden | Download het inschrijfformulier

Hoe kan je betalen

• Je kan je contributie overmaken op rekening NL66 INGB 066.14.13.314 t.n.v. Supportersvereniging FC Dordrecht o.v.v. lidmaatschap en je naam.
  • Je kan contant betalen op de supportersavonden of wedstrijddagen in de fanshop of aan de bar

We hopen dat je lid wilt worden/blijven en begroeten je graag in het stadion of het supportershome.

Meld je nu aan!

Soort lidmaatschap (verplicht)
Volwassen lid (vanaf 18 jaar: 10 euro per seizoen)Lammetje (t/m 17 jaar: gratis)Club van 50 (25 euro per seizoen incl. naambordje)

Manier van betalen (verplicht)