Lid worden

De Supportersvereniging is de officiƫle vertegenwoordiger van de supporters van FC Dordrecht en is vanuit die positie gesprekspartner van de BVO FC Dordrecht. Daarnaast is de Supportersvereniging de uitbater van het Supportershome en organisator van de reizen naar uitwedstrijden van FC Dordrecht.

Waarom lid worden?

Word lid van de Supportersvereniging en profiteer van de volgende voordelen:

• Korting tot 20% op eigen clubartikelen in de fanshop van FC Dordrecht
  • Toegang tot het supportershome
  • Gratis deelname aan de BBQ aan het eind van het seizoen
  • Deelname aan busreizen georganiseerd door de supportersvereniging
  • Inspraak op het beleid van de vereniging via de Algemene Ledenvergadering
  • Deelname activiteiten die georganiseerd worden door de activiteitencommissie
  • Door jouw lidmaatschap kan de Supportersvereniging bestaan en haar taken vervullen bij FC Dordrecht

Wat kost het?

De contributie seizoen 2020-2021 bedraagt voor iedereen vanaf 18 jaar 10 euro.

Hoe kan je betalen

• Je kan je contributie overmaken op rekening NL66 INGB 066.14.13.314 t.n.v. Supportersvereniging FC Dordrecht o.v.v. lidmaatschap en je naam.

We hopen dat je lid wilt worden/blijven en begroeten je graag in het stadion of het supportershome wanneer dit weer mogelijk is!

Meld je nu aan!