Social media

De supportersvereniging van FC Dordrecht is actief op diverse social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Recente tweets

📝✅| Stef Gronsveld tekent voor twee jaar bij de Schapekoppen! Welkom Stef! 🐑💚 #SAMENDORDT #FCDordrecht

Ook dit jaar weer een Dordt on Tour! Stuur je leukste vakantie of zomerfoto op met iets van FC Dordrecht naar ons en help elkaar de voetballoze zomer door. Opsturen kan per mail (svfcdordrecht@gmail.com) of via Twitter of Facebook.

Succes!

#fcdordrecht #dordtontour #dordrecht

zojuist mijn seizoenskaart FC Dordrecht weer verlengd 🙂 voor het 11e jaar op rij een seizoenskaart #samenstrijdensamenwinnen

⚽️❗️ | Een oude bekende keert (voor even) terug in onze regio: Luis Pedro traint mee bij @fcdordrechtnl https://t.co/Z1XwtAgKCd

Ook dit jaar weer een Dordt on Tour! Stuur je leukste vakantie of zomerfoto op met iets van FC Dordrecht naar ons en help elkaar de voetballoze zomer door. Opsturen kan per mail (svfcdordrecht@gmail.com) of via Twitter of Facebook.

Succes!

#fcdordrecht #dordtontour #dordrecht

🎉| JO17 KAMPIOEN!! Afgelopen zaterdag werd MVV met 4-2 verslagen en door de misstap van Roda JC zijn de Schapekoppen niet meer in te halen. Wij feliciteren de jongens van harte met deze mooie prestatie! 🐑💚 #SAMENDORDT #FCDordrecht

Wij hebben alle prijzen voor het nieuwe seizoen weer op een rijtje gezet en vergeleken met afgelopen seizoen. Nieuw is de Zuid tribune, wat een budget vak is geworden, iets wat wij toejuichen.

Wat vind jij van de prijzen?

#fcdordrecht #seizoenkaart #prijzen #dordrecht #voetbal

Bekijk meer tweets

Recente posts op Facebook

Supporters BBQ

Op donderdagavond 23 mei hebben wij het seizoen afgesloten met onze jaarlijkse BBQ, ongeveer 40 supporters waren aanwezig, net als enkele mensen van de club. Het was een heerlijke avond waar wij met elkaar konden genieten van al het lekkers en behalve terugkijken op het afgelopen seizoen, ook alvast vooruit konden kijken.

Dank voor ieders aanwezigheid en gezelligheid en tot volgend seizoen. Wij zien jullie graag op de Open Dag van FC Dordrecht op 3 augustus, waar wij ook een en ander zullen organiseren!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Dordt on tour, 2019!

Vorig jaar hebben heel veel supporters een stukje FC Dordrecht meegenomen op vakantie en dat leverden veel leuke foto's op. Dordt vlaggen bij de Formule 1 en shirtjes boven op bergen of lekker op het strand. Ook de pretparken kwamen veel voorbij. Leuk om te zien en daarom ook dit jaar weer een editie van "Dordt on tour".

Maak een leuke foto van jezelf met iets van FC Dordrecht op je vakantie locatie of gewoon een foto van hoe jij in Dordt stijl de zomer doorkomt. Stuur die op naar onze Facebookpagina middels een chatbericht of mail deze naar svfcdordrecht@gmail.com. Vermeld in ieder geval wie er op de foto staat en waar het is en wij maken weer een leuke collage op onze website en sociale media!

Met het opsturen van de foto ga je ermee akkoord dat deze openbaar wordt verspreid via de sociale media van de Supportersvereniging van FC Dordrecht.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Ook de mannen van FC Dordrecht O17 zijn kampioen geworden, van harte gefeliciteerd! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

18 mei 2014, een datum die wij niet snel meer vergeten.... ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Prijzen seizoen 2019-2020

De prijzen van de seizoenkaarten en de losse tickets zijn weer bekend en natuurlijk zetten wij deze weer even op een rijtje voor jullie.

Zuid
De tribune aan de zuidkant, naast het uitvak, wordt vanaf dit seizoen een budget vak. Voor 5 euro heb je een los kaartje en voor 65 euro een seizoenkaart. Uitermate geschikt voor de Dordtenaar met een kleine beurs, want je betaalt fors minder dan een kaartje op Noord, wat voorheen de goedkoopste optie was.

De seizoenkaarten zijn verhoogd in prijs, waarbij de stijging op West het minst is. Een deel van de stijging wordt verklaard door het BTW percentage wat van 6% naar 9% is gegaan. De rest is een verhoging vanuit de club.

Na het bezoeken van 13 wedstrijden heb je de seizoenkaart "eruit", dus bezoek je meer dan 13 wedstrijden per seizoen, dan is een seizoenkaart de moeite waard prijstechnisch, los van de zekerheid van het bestellen van kaarten in de beker of playoffs, aangezien seizoenkaarthouders hier vrijwel altijd voorrang hebben.

Succes met je beslissing om wel of niet een seizoenkaart te nemen, doe met deze info je voordeel. Laat ook gerust weten wat jij van de prijzen vindt!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook