Social media

De supportersvereniging van FC Dordrecht is actief op diverse social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Recente tweets

Wat vinden jullie?: Samenwerking met Feyenoord is een goede zaak voor FC Dordrecht......

Na een 2-6 zeperd, het overnemen van de rode lantaarn en opgestapte keeperstrainer is er gelukkig nog een heel klein lichtpuntje. Jeremy Cijntje is verkozen in het Elftal van de Week van de afgelopen speelronde.

#fcdordrecht #doekjevoorhetbloeden #cijntje #endoor

Update - Hoegee stapt op bij FC Dordrecht: ‘Zie het niet zitten om met deze trainer samen te werken’ https://t.co/4naPhCwFTC

Keeperswissel Stoskovic-Janssen bij FC Dordrecht leidt tot vertrek keeperstrainer Rody Hoegee https://t.co/zINeH1xuys

Bo Breukers wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Fortuna Sittard. Gaat hij ons van de laatste plaats afschieten? Of moeten we wachten tot Ricky van Haaren weer ingezet gaat worden......

#fcdordrecht #breukers #fortunasittard #transfers

Door de zeperd van gisteren, is het duel van vrijdag bij Jong AZ de strijd om de rode lantaarn geworden. Wij hebben hem nu en enkel bij een zege van Dordt, blijft hij achter bij de jonge Alkmaarders......

Autokaarten kosten 5 euro per stuk, steun onze jongens! #fcdordrecht

🤝 Bo Breukers vertrekt op huurbasis naar FC Dordrecht.

Succes Bo! 👊🏼

#️⃣ #SamenNaoVeure #GoodluckBo

https://t.co/yhX4UnI7qn

Vandaag in ⁦@ADdeDordtenaar⁩: FC Dordrecht gulle gastheer bij Bosch' periodefeest https://t.co/C2FjSn9QrL

Bekijk meer tweets

Recente posts op Facebook

9 uren geleden

Supportersvereniging FC Dordrecht

Wat vinden jullie; De samenwerking met Feyenoord is een goede zaak? ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Cijntje verkozen in het Elftal van de Week

Na de 2-6 zeperd, het overnemen van de rode lantaarn en een opgestapte keeperstrainer is er toch nog een klein lichtpuntje te ontdekken. Jeremy Cijntje werd op basis van zijn optreden verkozen in het Elftal van de Week van de afgelopen speelronde.

Maar snel door naar de komende wedstrijd, vrijdag uit tegen Jong AZ. In dit duel kan Dordt de rode lantaarn weer achterlaten bij de Alkmaarse beloften. Wil je naar deze wedstrijd, koop dan voor 5 euro een autokaartje via ons.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Wedstrijdvoorspellingen, FC Dordrecht - FC Den Bosch!

Ook deze competitie gaat weer verder, jullie kunnen weer de rust- en eindstand voorspellen. Voor beiden kan 1 punt worden verdiend! Succes!

Enkel voorspellingen die voorafgaand aan de aftrap zijn geplaatst, tellen mee!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Matchday, FC Dordrecht speelt thuis tegen FC Den Bosch!

Om 14:30 uur trapt FC Dordrecht de tweede seizoenshelft af en doet dat tegen de lijstaanvoerder. Een recept wat in het verleden nog wel eens een verrassing opleverde, hopelijk vandaag ook weer! Voor Den Bosch staat ook de periodetitel op het spel, dus die zullen gebrand zijn op een goed resultaat.

De kassa's blijven vanmiddag dicht, er kunnen dus geen kaartjes meer gekocht worden.

Het Supportershome is voorafgaand aan de wedstrijd geopend en je kan lekker snacken want alle snacks kosten maar 1 euro. Of neem een belegd broodje of een kopje bruine bonensoep, ook die kosten maar 1 euro! De Fanshop heeft een drietal artikelen voordelig geprijsd, te weten de dartflights, het opstrijkembleem en het autovaantje. Deze kosten 5 euro per stuk,
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Zondag geen maaltijd, maar wel genoeg euroknallers!

Zo kan je voor de wedstrijd een kopje bruine bonensoep of tomatensoep nemen, een belegd broodje ham, kaas of snijworst of een keuze maken uit één van de vele gefrituurde snacks. Al deze lekkernijen kosten jou maar 1 euro per stuk. Een snack met een broodje is 1,25 euro. En omdat de temperatuur aan de lage kant is, serveren wij ook een warme chocolademelk met slagroom voor 1 euro!

Je kan na de wedstrijd uiteraard ook weer een bittergarnituur bestellen aan de bar, de frituur draait op volle toeren!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook