Social media

De supportersvereniging van FC Dordrecht is actief op diverse social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Recente tweets

Het was een avondje, supporters. Feest met Jan in de bus met tussendoor iets wat op voetbal leek. Om met Jan zijn wijze woorden hier een streep onder te zetten: Een offday moet je nemen als een man!

Het hele verslag lees je hier: https://t.co/kRvnpBVswO

#fcdordrecht #dordt

3

De speech van Jan over oude mannen, het groeiende aantal vrouwen, het relativeren van tegenslagen en de indringende geur die niet uit de wc kwam. #eindor
https://t.co/qdWy1nLLt3

Dordt gooit in enkele minuten de wedstrijd helemaal uit handen. Het stond al 1-0, nu is vlak voor rust ineens 3-0 voor FC Eindhoven.

#fcdordrecht #eindor

De opstellingen van beide elftallen! Stiekem juichen wij nog steeds een beetje voor "de held van Leeuwarden" natuurlijk. Hup Menno!

#fcdordrecht #fceindhoven #eindor

Elisa pakt uit met een speech voor Jan op de heenweg, de terugweg blijft natuurlijk voor altijd gereserveerd voor Jan zelf!

#president #jan #fcdordrecht #eindor

President Jan, blijkt al 70 jaar prima te plakken!

#fcdordrecht #president #jan #dordt #eindor

Bekijk meer tweets

Recente posts op Facebook

Fotoverslag FC Eindhoven uit!

Het was op voorhand al een bijzondere avond, want supporterscoördinator Jan van Nieuwenhoven was 70 jaar geworden en hij vierde dit door de bus te sponsoren. Dit leverde een volle bos met supporters op die er een mooi feestje van gingen maken. De bus was versierd met vlaggetjes, er waren heerlijke hapjes aan boord en Jan kreeg een aan hem gewijde speech op de heenreis. De terugreis is natuurlijk voor het slotwoord en enkele krachtige woorden ter afsluiting van een busreis. Speciaal voor deze gelegenheid was er vanuit het Sfeerteam een mooi spandoek gemaakt, uiteraard met Jan zijn karakteristieke pose. Kortom, een prima avond! Maar toen moest er gevoetbald gaan worden….

Een verslag van de wedstrijd lezen jullie maar elders, wij hebben de kracht er niet voor om dat uitgebreid hier neer te zetten. Het ergste verlies van de avond was misschien nog wel de trieste aftocht van Jeremy Cijntje, hij moest met de brancard het veld afgedragen worden. Van dat verlies gaan wij als FC Dordrecht nog wel langer last hebben. De terugreis was ondanks de nederlaag toch nog best gezellig. De bar had het druk en de stemming zat er weer lekker in. De loterij deed de vermoedens van maffiapraktijken weer aanzwengelen en uiteindelijk benadrukte Jan in zijn speech dat wij deze nederlaag maar als een man moesten nemen. Dat doen wij dus bij deze!

Foto's: Martin Berkhout
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

8-1 afgang in Eindhoven. Jan had wel iets beters verdiend, zullen wij maar zeggen..... ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Republiek......! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Kees en Emile feliciteren onze president Jan van Nieuwenhoven met een speciale briefwisseling. Lees de hele column hier:

www.svfcdordrecht.nl/2019/03/kees-en-emile-de-president-is-jarig/
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Wedstrijdvoorspellingen, FC Eindhoven away!

Geef weer voor de aftrap jouw voorspelling voor zowel de rust- als eindstand door en scoorde voor beide een punt voor de ranglijst!

Graag zo min mogelijk tekst en niet reageren op elkaar. Dat maakt het punten tellen nogal lastig voor ons!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook