Bestuur

De supportersvereniging heeft een nieuw bestuur. Zij hebben sinds oktober 2022 (zie nieuwsbericht) het stokje overgenomen en hopen (net als het vorige bestuur) supporters te kunnen voorzien van een derde helft, busreizen naar uitwedstrijden en andere Dordt gerelateerde zaken.

Maar wie zijn die bestuursleden? Om onze nieuwe bestuursleden beter te leren kennen hebben ze 10 vragen voor jullie beantwoord dus maak kennis met:

Frank Berkhout
Secretaris
Lees het interview

Egide van der Heide
Algemeen bestuurslid
Lees het interview

Jasper Ophorst
Algemeen bestuurslid
Lees het interview

Jasper Bosch
Algemeen bestuurslid
Lees het interview


Gezocht: Voorzitter

Het bestuur van de Supportersvereniging is op zoek naar een voorzitter. De voorzitter zit het dagelijks bestuur van de vereniging voor en leidt de bestuursvergaderingen. Ook ben je het gezicht van de vereniging richting de leden, de BVO en andere externe partijen. Hierin wordt je ondersteund door de overige bestuursleden. Het bestuur vergadert minimaal één keer per vier weken en vaker indien nodig of om specifieke redenen. Jaarlijks zit je de Algemene Ledenvergadering voor. Vind jij het leuk om te kijken naar de uitvoering van de doelen van de vereniging en kan jij zonder al te veel moeite hier de koers bewaken, dan is dit een eervolle taak om op te pakken. Enige bestuurlijke ervaring is wenselijk, maar vooral een betrokken FC Dordrecht-hart is vereist.