Stem op de mooiste of leukste FC Dordrecht sjaal!

Enkele weken geleden hebben wij een ontwerpwedstrijd uitgeschreven voor een nieuwe FC Dordrecht sjaal, die wij in de Fanshop willen gaan verkopen. Normaal maken wij zelf een ontwerp, maar het leek ons leuk om deze keer de supporters zelf de sjaal te laten ontwerpen. Dat heeft geleidt tot een zestiental ontwerpen, welke wij als Supportersvereniging met veel plezier hebben mogen beoordelen. Van de zestien ontwerpen zijn er nog drie over die strijden om het plekje in de rekken van de Fanshop. Nu is het de beurt aan de supporters om van deze drie ontwerpen de winnende te kiezen!

De ontwerpen die in de finale staan, zijn de volgende:

Om te stemmen ga je via de volgende link naar het stemformulierSTEMFORMULIER

Je kan tot en met zaterdag 4 augustus je stem uitbrengen op één van deze sjaals. De winnende sjaal is dan binnenkort te koop in de Fanshop en de ontwerper krijgt de sjaal van ons cadeau!